Studentrabatt hos Mecenat på el-scootrar från VOI

voi3_190319.jpg#asset:872Från och med idag får Mecenat-studenter studentrabatt på det senaste årets stora snackis; el-scootern från VOI. Det är resultatet av ett nytt samarbete mellan Mecenat AB och VOI Technology.

Under lanseringskampanjen som pågår i två veckor kan Sveriges studenter testa en VOI-scooter utan kostnad. Därefter kommer de få 50 kr i bonus varje gång de laddar 100 kr på sitt VOI-konto.

VOI har gjort en snabb resa sedan lanseringen förra året. Från ingenstans blev el-scootrar på kort tid ett tydligt inslag på stan och är nu ett självklart transportmedel för många. Det började i Stockholm och följdes i snabb takt av Göteborg, Malmö, Lund och Uppsala där de nu finns tillgängliga med studentrabatt på samtliga orter.

-Det här samarbetet innebär att studenterna får chansen att kostnadsfritt prova på ett nytt, smidigt och miljövänligt sätt att ta sig fram på stan. Studenter har alltid gillat flexibla lösningar och med VOI kan de åka när de vill och vart de vill med studentrabatt, säger Jonas Levin, VD på Mecenat AB.

-Då vi som driver VOI nyligen varit studenter är vi jätteglada att äntligen kunna erbjuda studentrabatt på VOI! Många studenter har hört av sig och frågat om de kan få billigare åkning så det känns kul att det blir verklighet genom Mecenat, säger Fredrik Hjelm, VD och grundare av VOI.

För att testa el-scootrarna hämtar studenterna en rabattkod på mecenat.com som de använder i VOI-appen. För att sedan fortsätta använda dem med studentrabatt går de via en länk hos Mecenat och fyller på sitt konto med bonus.