Våra varumärken

Mecenat Student

Studenter är en unik målgrupp som tidigt tar till sig nyheter, sätter trender och kanske viktigast av allt, är morgondagens beslutsfattare. Majoriteten av dem räknas till Generation Z. 

Vi har byggt förtroende under decennier och har en nära och lyhörd dialog med dem. 

De är en viktig grupp som vanligtvis är svår att nå fram till. Mecenat har med åren blivit en självklar del av studentlivet och vi jobbar aktivt med att kunna förmedla studenterna de bästa rabatterna och hjälpa våra kunder att nå rätt student för just sina erbjudanden.

Mecenat Alumni

Efter studenten och examen har användarna tillgång till Mecenat Alumni. De flesta av dem räknas till Millennials och Generation Z. 

Mecenat Alumni har en unik uppsättning rabatter med egna kommunikationskanaler. Styrkan sitter i den långvariga relationen, på ofta 10 år, som användarna haft med Mecenat och därmed ett tydligt invant köpbeteende.

Seniordays

Seniordays är en samlingsplats mer än en ren reklamplats. Seniordays adderar ett värde i allt vi gör, vilket resulterar i att vi kan erbjuda våra partners att nå fram till målgruppen via pricksäker och högkonverterande marknadsföring. 

Med dagliga korsord, regelbundna tävlingar, quiz och hundratals recept och reseberättelser från andra medlemmar finns det anledning att besöka oss varje dag.

Frank

Frank är marknadsledare inom studentidentifiering i Finland och en marknadsföringskanal som når ut till 160 000 studenter över hela landet. Genom Frank når ni ut med era budskap till de finska studenterna och kan erbjuda dem riktade tjänster och förmåner.

Intresserad av att bli en partner?

Det är enkelt att komma igång. Skicka ett mail så berättar vi hur du gör.
Vi ser fram mot att höra från dig!