Mecenat i samarbete med nystartade LetsGig

Mecenat-LetsGig.png#asset:867

Mecenat har i dagarna inlett ett samarbete med LetsGig som precis har lanserat en ny rekryteringsplattform. Den matchar företag med studenter som söker extrajobb.

Att jobba extra är intressant för de flesta i studentgruppen och nu lanserar LetsGig en app där företag snabbt och enkelt kan hitta studenter när de behöver extrapersonal.

– Vi har länge funderat på hur vi kan erbjuda studenter ett bra sätt att hitta extrajobb för att dryga ut kassan men även skaffa sig yrkes- och arbetslivserfarenhet. Samarbetet med LetsGig gör det möjligt för oss att erbjuda en innovativ plattform där studenter och företag kan mötas på ett enkelt sätt, säger Jonas Levin, VD på Mecenat AB.

– Många företag har behov av att få hjälp med personal med väldigt kort varsel på dagtid, kvällar och helger. Tillsammans med Mecenat kan vi koppla ihop studenter med arbetsgivare för att lösa detta. Vi vill också hjälpa företag att skapa en relation till unga talanger redan under studietiden så att de kan bygga broar till arbetslivet genom extrajobb som ger relevant yrkeslivserfarenhet, säger Johan Jonason, VD på LetsGig AB.

Så här funkar det:

1. Ladda ner appen och skapa ett konto.
2. Skapa en jobbannons med några klick.
3. LetsGigs algoritm matchar din annons med studenter som söker extrajobb.
4. Välj ut de studenter du är intresserad av. Matchar ni kan ni chatta direkt i appen.
5. När ni är överens kan ni välja att anställa själva eller hyra via LetsGig och slippa all administration.

https://letsgig.app.link