Nyckeln till ett rikare studentliv

Mecenat-studenter-2017.jpg#asset:799

Studentunika rabatter som alltid går att ta del av är givet hos Mecenat. Oavsett om det är en nationell partner eller en lokal så har alla våra partners en stående rabatt. Studenterna kan därmed känna sig säkra på att det alltid finns en rabatt att ta del av oavsett vilken partner de vill handla av. De insparade beloppen kan bli stora för de studenter som regelbundet använder sina Mecenatrabatter.

Utöver våra stående studentrabatter, skapar vi ofta tillfälliga kampanjer och extra bra erbjudanden tillsammans med våra partners.

Adlibris gav nyligen ett sådant erbjudande genom Mecenat. Under en kort kampanj i mars fördubblade de sin vanliga studentrabatt till 10 % via Mecenat. Totalt sparade studenterna drygt 100 000 kronor på sina köp under kampanjperioden som varade i 36 timmar.

Tele2 är en av våra mer välkända och populära rabattgivare. Under en tvåveckorsperiod erbjöd Tele2 40 % rabatt på flera abonnemang samtidigt som studenterna gavs 1000 kronor rabatt på en ny telefon via Mecenat. Även under denna kampanj kunde vi notera ett mycket stort intresse och studenterna sparade hela 426 000 kr på sina telefonköp och abonnemang.

Även om intresset för tillfälliga erbjudanden är stort, är det dessa i kombination med konkurrenskraftiga, stående rabatter som gör den stora skillnaden i studenternas vardag. Trovärdigheten som studentvänlig rabattgivare är avgörande för att de mer tillspetsade kampanjerna ska få genomslagskraft