Nya rekordsiffror för Mecenats studentrabatter

Under det här läsåret har Mecenat genererat siffror som slår alla tidigare rekord med bred marginal. Senaste månaden har unika besökare ökat med 24 procent och förmedlade studentrabatter ökade med hela 42 procent.

Redan i höstas ökade antalet förmedlade studentrabatter märkbart mot föregående år. Den trenden höll i sig in i 2020 och den senaste tiden har siffrorna vuxit ännu mera. I maj har Mecenat ökat antalet förmedlade studentrabatter med 42 procent. Det innebär att studenterna har kunna spara miljontals kronor bara den senaste månaden. När vi tittar på enskilda partners så har många, både stora och mindre varumärken, slagit försäljningsrekord på löpande band.

-Vi har nära samarbeten med många attraktiva varumärken som studenterna uppskattar. Det gör det möjligt att ta fram studentrabatter som gör skillnad. Det är hatten av för alla inblandade som har skapat möjligheterna till de här studentunika erbjudandena som har genererat rekordsiffror, säger Jonas Levin, VD på Mecenat AB.

Till hösten kommer ännu fler studenter än tidigare läsa vid våra lärosäten vilket skapar möjligheter för att fortsätta leverera nya rekordsiffror.