Nu lanserar vi Mecenat Alumni

Mecenat Alumni är en möjlighet att få utvalda alumnirabatter en tid efter avslutade studier. 600 000 young professionals som tidigare haft ett Mecenatkort erbjuds rabatter som de känner igen från sin studietid. Vid lanseringen kommer de kunna utnyttja rabatter från företag som Halebop, Nelly, Apollo, Lensway, NA-KD, Philips, Boozt och många fler.

Young professional är i en fas i livet där man utbildat sig och är rörlig och öppen för möjligheter. Det är en viktig målgrupp för företagen och motiverat att få rabatt när man gör sin första tid på arbetsmarknaden.

– För många av våra Young Professionals så är första jobbet efter utbildning en traineeplats, instegsjobb eller vikariat. Ibland kan det dröja ett tag innan det märks i lönekuvertet att man har satsat tid och pengar på en utbildning. Under den övergångsperioden erbjuder vi utvalda rabatter för att de ska kunna täcka de kostnader som uppkommer i denna spännande tid, säger Jonas Levin, VD på Mecenat AB.

Mecenat känner den här gruppen väldigt väl från deras tid som studenter och nu följer vi dem i steget över till unga på arbetsmarknaden. Vid lanseringen kommer ca 600 000 tidigare Mecenatstudenter erbjudas tillgång till Mecenat Alumni. Närmare 90 procent av målgruppen är 20-35 år och 58 procent är tjejer.