Mecenat Touchdown – en campusturné som har flyttat ut på nätet

Idag är det premiär för Mecenat Touchdown. Vår traditionella campusturné har bytt format och blir en digital motsvarighet till de besök vi brukar göra på campus. Nu invigs turnén med en livesändning på Instagram och aktiviteterna på campus har ersatts med spännande erbjudanden och kul tävlingar på webb och i mobil.

Under åtta år har Mecenat inlett läsåret med en campusturné. Vi har besökt lärosäten från Luleå i norr till Malmö i söder och tillsammans med våra partners bjudit in studenterna. I år har vi av förklarliga skäl tänkt om och för att undvika stora folksamlingar har Mecenat Touchdown istället flyttat ut på nätet.

-Mecenats campusturné brukar dra tusentals studenter som besöker oss ute vid lärosätena men i år har vi tänkt nytt. Tillsammans med våra partners har vi byggt ett digitalt eventområde som de kan besöka. På det sättet får studenterna chansen att kolla lite närmare på partners, sina studentrabatter och delta i spännande tävlingar utan att behöva trängas i stora grupper, säger Jonas Levin, VD på Mecenat AB.

Mecenat Touchdown 2020 genomförs på webb och mobil, 1 – 16 september med tävlingar och erbjudanden från partners tillsammans med återkommande livesändningar på Instagram. Medverkande partners är Nelly, Lyko, Unionen, Fello, Boohoo and Fortum.