Mecenat och Coop i samarbete om studentrabatter

Nu börjar Mecenat förmedla studentrabatter från Coop. Bland annat kommer studenterna få 50 procent studentrabatt på utvalda varor varje månad. Genom samarbetet kommer studenterna kunna spara hundratals kronor på bra mat och andra dagligvaror.

Coop är en av Sveriges största dagligvarukedjor som levererar prisvärd, hållbar matglädje och har mer än 800 butiker från Katterjokk i norr till Smygehamn i söder. Tack vare att Coop är spridda över hela Sverige och har ett stort urval av varor kommer studentrabatterna kunna användas av många. Förutom 50 procent studentrabatt på utvalda varor kommer nya medlemmar också att få attraktiva välkomstgåvor när de blir medlemmar i Coop.

– Coop är en av Sveriges riktigt stora dagligvarukedjor med ett stort antal butiker över hela landet. Med sitt breda sortiment och fokus på ekologiska produkter sänker Coop nu tröskeln för studenter som vill handla bra mat till bra priser. Något som kommer kunna göra skillnad under studietiden, säger Jonas Levin, VD på Mecenat AB.

– Mecenat är den marknadsledande aktören för att nå ut till Sveriges studenter. Med samarbetet vill vi nå fler studenter och erbjuda dem möjligheten att handla mat som gör gott för både mage och planet, till ett studentvänligt pris. Coop är ett annorlunda företag då vi är ett kooperativ och vi tror att det är med den gemensamma kraften som man skapar förändring i mat-Sverige, säger Bodil Jönsson Lindgren, kommunikationschef på Coop.

Studenter som är registrerade hos Mecenat kan ta del av sina studentrabatter när de har blivit medlemmar hos Coop.