Mecenat Touchdown – årets campusturné

Mecenat_Touchdown.jpg#asset:897


Nu ger sig Mecenat ut på campus till universitet och högskolor för att träffa studenterna på deras hemmaplan. Under Mecenat Touchdown bygger vi upp en härlig loungeyta med musik, kaffe, giveaways och happenings där studenterna under en dag kan hänga och upptäcka.

Vi bygger vår verksamhet på en nära dialog med studenterna och nu fortsätter vi vår tradition att i åka ut till campus och träffa dem i verkliga livet. Vi kommer hänga, prata, fråga, bjuda på kaffe och dela ut giveaways samtidigt som studenterna kan vara med i spännande tävlingar och roliga happenings.

Med oss på Mecenat Touchdown har vi förutom lounge och fika även ett antal partners. I år är det Comviq, Unionen, Lensway, Microsoft, C More och Gymgrossisten som är med och berättar om sina studentrabatter och delar ut giveaways. Dessutom kommer Kurslitteratur.se vara på plats med tips och trix om hur studenterna fixar kurslitteraturen enkelt och billigt.

Välkommen till Mecenat Touchdown:

2/9 Uppsala Universitet
3/9 Södertörns Högskola
5/9 Örebro Universitet
6/9 Karlstad Universitet
10/9 Chalmers Tekniska Högskola
11/9 Lunds Tekniska Högskola
12/9 Högskolan i Jönköping
13/9 Kungliga Tekniska högskolan

Öppet 09:00 – 15.00 på samtliga campus

Vill du veta mer om Mecenat Touchdown eller komma och besöka oss på plats?Kontakta vår projektledare Malin Lövberg på 070 337 83 92