Mecenat i samarbete med SDHL

SDHL-skärmdump.png#asset:898Nu till säsongsstart inleder Mecenat ett samarbete med SDHL och Espresso House för att marknadsföra damishockeyn till en bredare publik. Samarbetet ger studenter som går på SDHL ett specialerbjudande hos Espresso House via Mecenat.

Svenska damhockeyligan drar igång med säsongens första omgång i morgon, fredag. För att skapa större uppmärksamhet kring ligaspelet kommer Mecenat i samarbete med SDHL och Espresso House att marknadsföra speciellt framtagna gratiserbjudanden till Sveriges studenter.

-Sverige har en av världens bästa damhockeyligor men den har haft en undanskymd roll i många år. Att hjälpa dem att dra publik och skapa välförtjänt uppmärksamhet är en no-brainer som vi gärna använder våra marknadskanaler till, säger Jonas Levin, VD på Mecenat AB.

-Att samarbeta med Mecenat och Espresso House för att kunna ge Sveriges studenter ett ännu bättre erbjudande än riktigt bra hockey känns verkligen roligt. Extra kul också att Espresso House var så taggade när vi tillsammans med Mecenat presenterade idén för dem om hur vi tillsammans uppmärksammar en av världens ledande ligor, säger Angelica Lindeberg, kommersiell chef på SDHL

Samarbetet drar igång i morgon och sträcker sig över hela säsongen.