Luleå premiärstad för studentrabatter på turné

Resan mot Malmö börjar i morgon när Mecenat on Campus har premiär på turnéns nordligaste punkt i Luleå. Mecenat och en grupp utvalda partners kommer till campus för att bjuda på massor av aktiviteter, tävlingar och generösa erbjudanden.

Mecenat on Campus kommer att finnas vid Teknikens Hus på Teknikens Hus väg 4, mellan kl 9.00 och 15.00 onsdag den 4 september. Studenter får chansen att träffa Mecenat och en grupp utvalda partners, men också delta i tävlingar, provsmaka, testa och lära sig mer om studentrabatter.

-Det ska bli fantastiskt roligt att komma till Luleå. Vi har planerat det här sedan i våras och det ska bli spännande att se vad vi får för respons, säger Frida Hagberg, projektledare för Mecenat on Campus. Förutom studenterna vid Luleå tekniska universitet, har även gymnasiestudenter från Luleå fått inbjudan till Mecenat on Campus.

Vill du träffa oss eller studenter som med all säkerhet har åsikter om studentekonomin så kom till Teknikens Hus. Eller så ringer du till vår projektledare på plats, Frida Hagberg, på telefon 0738 15 57 00 så får du dagsaktuell information.

I morgon före lunch kommer vi ha ljud samt rörliga bilder från Mecenat on Campus för radio- TV- och webbsändningar klara. De är fria att använda så sätt ett mail till tomas.hansson@mecenat.se så kommer länken för nedladdning med vändande e-post.

Mecenat on Campus i siffror:

25 campus • 5 veckor • når 400 000 studerande • 3 733 km på Sveriges vägar • massor av tävlingar och aktiviteter • tusentals studentrabatter