Studentrabatter på turné

För Sveriges studenter är Mecenat synonymt med ett kort i mobil eller plånbok som ger tillgång till studentrabatter på massor av olika produkter och tjänster. I höst drar Mecenat ut på turné tillsammans med en grupp utvalda partners för att möta Sveriges studenter ansikte mot ansikte. 25 campus kommer att besökas under turnén som går under namnet Mecenat on Campus.

Mecenat on Campus startar i Luleå 4 september och rullar sedan söderut till Malmö innan vi vänder norrut igen och avslutar i Stockholm 8 oktober. Under fem veckor får Sveriges studenter chansen att möta Mecenat och en grupp utvalda partners som kommer att bjuda på massor av aktiviteter, tävlingar och generösa erbjudanden.

-Vi gjorde en turné i mindre skala förra året och det blev så lyckat att vi i år åker över hela landet. Vi räknar med att nå närmare 400 000 studerande. För oss och våra partners är det viktigt att träffa studenter och helt enkelt bara prata om hur våra studentrabatter kan bli ännu bättre och även mer lättillgängliga. Studenterna upptäcker några studentrabatter de kanske inte kände till och vi tillför en dialog som är värdefull för våra partners, säger Mecenats marknads- och försäljningsdirektör Måns Thuresson.