Umeå nästa för studentrabatter på turné

För Sveriges studenter är Mecenat synonymt med ett kort i plånbok eller mobil som ger tillgång till studentrabatter på massor av olika produkter och tjänster. Nu är Mecenat på turné tillsammans med en grupp utvalda partners, och nästa anhalt blir Umeå universitet.

På resan från Luleå till Malmö börjar turnén Mecenat on Campus nu närma sig resans andra anhalt Umeå. Mecenat on Campus kommer att finnas på plats under två dagar. Torsdag 5 september finns vi utanför Universum mellan kl 9.00 och 15.00 och fredag 6 september finns vi i Ålidhem på Examensvägen 3 mellan kl 9.00 och 15.00. Studenterna får chansen att träffa Mecenat och en grupp utvalda partners, men också delta i tävlingar, provsmaka, testa och lära sig mer om studentrabatter.

-Det ska bli fantastiskt roligt att komma till Umeå. Vi har planerat det här sedan i våras och det ska bli spännande att se vad vi får för respons, säger Frida Hagberg, projektledare för Mecenat on Campus. Förutom studenterna vid Umeå universitet, har även gymnasiestudenter från Umeå fått inbjudan till Mecenat on Campus.

Vill du träffa oss eller studenter som garanterat har åsikter om studentekonomi så kom och hälsa på. Eller så ringer du till vår projektledare på plats, Frida Hagberg, på telefon 0738 15 57 00 så får du dagsaktuell information från turnén.

Mecenat on Campus i siffror:

25 campus • 5 veckor • når 400 000 studerande • 3 733 km på Sveriges vägar • massor av tävlingar och aktiviteter • tusentals studentrabatter

För övrig info om Mecenat kontakta Måns Thuresson, försäljnings- och marknadsdirektör på Mecenat på telefon 031 701 30 65.