TraineeGuiden växlar upp med ny hemsida och logotyp

För ett drygt år sedan förvärvade Mecenat TraineeGuiden och därmed började arbetet med att integrera verksamheterna. Som en del i det arbetet lanseras nu en ny hemsida och grafisk profil för TraineeGuiden.

När Mecenat förvärvade TraineeGuiden var fördelarna uppenbara. Mecenats heltäckande kommunikation med studenterna i kombination med TraineeGuidens etablerade koncept för rekrytering av talanger till företagen har tydliga uppsidor. 

Under det gångna året har arbetet pågått med att integrera verksamheterna och utveckla konceptet. Det har bland annat resulterat i en ny hemsida för TraineeGuiden som nu lanseras och i samband med det också en ny logotyp och grafisk profil. Detta för att ge bättre möjligheter för studerande och young professionals att enklare hitta och söka trainee- och graduateprogram.

-Med den nya hemsidan har vi skapat en stabil brygga från studier till arbete, genom att erbjuda Mecenats medlemmar en ny karriärplattform som sömlöst sträcker sig från studietiden till yrkeslivet, säger Emelie Jonsson, produktägare på Mecenat AB.

Genom TraineeGuidens tjänster får Mecenats medlemmar nu tillgång till stöd och vägledning under hela karriärresan. För Mecenats partners innebär detta en ökad synlighet och möjlighet att locka ännu fler kvalitativa kandidater till sina trainee- eller graduateprogram. 

TraineeGuiden och Mecenat ser detta som det första steget in i fortsatt utveckling av karriärmarknaden för målgruppen.

För med info kontakta:
Emelie Jonsson, produktägare Mecenat AB
emelie.jonsson@mecenat.com

Kolla in den nya sidan här:
https://www.traineeguiden.se/