Stort engagemang i Mecenats tävling med 22 000 deltagare

Mecenats tävling 2018

Nu har Mecenat firat och haft prisutdelning i den stora tävlingen som hölls för studenter under hösten 2018. Mecenat höll tävlingen tillsammans med 20 st samarbetspartners, starka företag och varumärken, som alla bidrog med vinster totalt värda över 200 000 kr. Tävlingen väckte stort intresse och skapade mycket positiv interaktion i studentmålgruppen, med hela 22 000 tävlingsdeltagare.

Syftet med tävlingen var att uppmärksamma och påminna studenter om att ta del av sina studentrabatter, samt att engagera dem i ett roligt och värdefullt sammanhang. Vi lyfte alla samarbetspartners och kommunicerade ut tävlingen i Mecenats kommunikationskanaler, som t.ex. mecenat.com, folder, e-mails, pushnotiser, digitala annonser och sociala medier. Budskapet var oftast enkelt: Logga in för terminen och var med i tävlingen om lyxiga priser värda 200 000 kr, från våra samarbetspartners!

De två lyckliga vinnarna är Jenny 25 år som läser till sjuksköterska i Gävle samt Mikael 27 år som är studerar till teknikingenjör Lund. De fick sina vinster under festliga former, vilka vi även delade med oss av i sociala kanaler bl.a.

-Först kunde jag inte alls förstå att det var sant att jag var en av vinnarna! Nu ska jag kunna unna mig lite lyxliv och köpa saker jag behöver samt en del presenter, berättar Mikael.

Jenny berättar: – Mycket av det här kommer underlätta min vardag! Med presentkortet på MAX ska jag och en kurskamrat använda en del av summan och dela ut mat till hemlösa. Med resten ska jag unna mig bara! Sådan lyx har jag inte haft tidigare.

Vi på Mecenat tycker det är fantastiskt att Jenny delar med av sin vinst till ett #payitforward –initiativ och ska dela ut mat till hemlösa då hon ger uppmärksamhet till människor i nöd och vikten av att dela med sig.

Mecenat håller en ny studenttävling till hösten och välkomnar nya och gamla partners att vara med!

Partners som deltog: ICA, Hotels, Max Hamburgare, Adressändring, Bokus, Halebop, Apollo, Stayhard, SJ resor, Crownstudent, Comviq, ASOS, Outnorth, Tallink / Silja LIne, Bread and Boxers, Chiquelle, Smarteyes, Bodystore, Gymgrossisten och C More.