Mecenat on Campus på plats hos Sveriges studenter

Mecenat on Campus har den här gången ett helt nytt upplägg. Trailern på 70 kvm har byggts om till en studentlya med tips på inredning, kläder, kurslitteratur, datorer, telefoni och mycket annat. Kort sagt det som studenter har nytta av i vardag och till fest. Ambitionen är att ge inspiration och exempel på alla de möjligheter studenterna har att spara pengar med sitt Mecenatkort och en möjlighet att uppleva nyckeln till ett rikare studentliv i verkligheten.

-Vi vill alltid utvecklas och testa nya vägar i allt vi gör och det visar vi med det nya Mecenat on Campus-konceptet. Där får studenterna möjlighet att se och uppleva hur studentrabatter underlättar livet som student. Det ger också en väldigt bra plattform för att träffa och prata med studenterna på campus och höra vad som är viktigt under deras studietid, säger Jonas Levin, VD på Mecenat AB.

Det kommer finnas gott om möjligheter att testa och smaka på studentrabatterna från välkända varumärken. Bland annat HP:s nya VR-glasögon, gratisfika med kaffe, glass och juice. Eller utmana sig själv och “cykla med Adressändring”. Dessutom tävlingar i mängder där man kan vinna allt från en matkasse från ICA, en dator från HP till en helt ny garderob från Asos och tre övernattningar i Berlin från Hotels.com