Nu lanseras nya Kurslitteratur.se


Kurslitteratur.se är en av de mer besökta sidorna på nätet för dem som vill köpa eller sälja kurslitteratur. Inga avgifter, ett stort utbud och snabb omsättning gör den populär bland både köpare och säljare. Nu gör vi en nystart efter att ha ägnat den senaste tiden åt att uppdatera och förnya både utseende och tekniken bakom för att den ska bli mer användarvänlig.

Utgifterna för kurslitteratur är något som samtliga studenter måste hantera. Snabba och förutseende studenter kan låna på biblioteket eller om de har de tur kanske de känner någon som läst samma kurs nyligen. För övriga återstår att hitta den så billigt som möjligt och det är där Kurslitteratur.se kommer in. Sidan har funnits i snart 20 år och är en etablerad plats för begagnad kurslitteratur där studenterna både köper och säljer sin litteratur helt kostnadsfritt. Hela summan hamnar i säljarens ficka och köparen betalar inga avgifter.

-Den ligger helt i linje med Mecenats ständigt pågående arbete att få pengarna att räcka längre för studenterna. Det finns mycket pengar att spara för studenterna genom att köpa begagnad kurslitteratur. Om de sedan också säljer den igen när de är klara med kursen kan de verkligen dra ner på en stor utgift i studentlivet. Nu har vi uppdaterat utseende och funktionalitet som gör det enklare att både köpa och sälja sin kurslitteratur, säger Jonas Levin, VD på Mecenat AB som äger Kurslitteratur.se.

Den som inte hittar sin bok begagnad på kurslittearatur.se kan vara säker på att hitta den med studentrabatt hos någon av Mecenats litteraturpartners Adlibris, Bokus eller CDON.

kurslitteratur.se