Mecenat utmanar studenterna

cb1_118_170427144526539595_978x325-2.png#asset:803

Hur kan en student få ut det bästa av sin, ofta begränsade, inkomst varje månad? Mecenat erbjuder studentrabatt på det mesta, vilket skapar en ökad köpkraft och livskvalitet för studenter. Vi blev nyfikna på i vilken utsträckning det går att leva på sina studentrabatter och har utmanat tre studenter att dokumentera sin vardag och endast göra inköp med Mecenats studentrabatter, under fyra veckor.

De tre studenter som tar sig an utmaningen är Emma Schlyter, ekonomistudent på Karlstads universitet. Lina Sjöberg, juriststudent från Uppsala universitet och James Janani, läkarstuderande på Uppsala universitet. Under fyra veckor i maj kommer vi att få följa dem i deras egna sociala kanaler, där de kommer att dokumentera sina utgifter och sin vardag när de införskaffar endast produkter och tjänster som Mecenat erbjuder studentrabatt på.

Syftet med den här utmaningen är att vi vill visa hur tillgängliga och heltäckande Mecenats rabatter är och hur mycket pengar man faktiskt kan spara som student, inte bara på stora inköp utan även i sin vardag.

Klicka här för att läsa mer om våra deltagare och vart man kan följa dem.