Mecenat erbjuder studentrabatt med IKEA Umeå

Flags-1.jpg#asset:935

Många studenter behöver möblera sitt boende, inte minst så här vid terminsstart. Utmaningen är ofta att få hem sina nyinköpta möbler på ett smidigt sätt. Nu kan studenter som handlar på IKEA Umeå under vecka fyra få hjälp med transporten av sin nya heminredning utan kostnad.

Studentrabatten har ett väldigt enkelt upplägg. När studenten har samlat ihop den heminredning de vill ha så betalar de som vanligt i kassan och tar med sig varorna, sitt kvitto och Mecenatkortet till Kundservice där de beställer leverans – utan extra kostnad. Varorna körs sedan ut på fasta tider veckan efter och levereras till tre adresser i bostadsområden i Umeå som till största delen består av studentbostäder.

-De här är en studentrabatt som gör skillnad. För många är den en förutsättning för att över huvud taget få hem nya möbler till sitt studentboende. Ofta är det inte möjligt för studenterna att lösa leverans på egen hand och med en studentbudget kan det upplevas som ganska dyrt med ordinarie hemtransport. Det här tror vi kommer göra tröskeln betydligt lägre när studenterna behöver köpa ny heminredning, säger Jonas Levin, VD på Mecenat AB.

-Att skapa mervärde för en stor grupp människor, i det här fallet studenterna i Umeå, ser vi går i linje med IKEAs affärsidé – att skapa en bättre vardag för de många människorna, säger Dino Jahic, Sales and Customer Experience Manager på IKEA Umeå.

Erbjudandet om fri frakt för studenter gäller för inköp gjorda under vecka fyra och leveransen sker till tre strategiska platser under tre fasta tider under vecka fem.