Mecenat on Campus på väg till Sveriges studenter

Det här är fjärde året i rad som Mecenat on Campus ger sig ut på en rikstäckande resa för att träffa Sveriges studenter. Det har etablerats som en populär happening på campus med ökat antal besökare varje år.

-Det här är ett fantastiskt tillfälle för oss att träffa studenterna på plats i deras studiemiljö och berätta om studentrabatter och andra tjänster som Mecenat erbjuder tillsammans med våra partners. Det är studenternas feedback som styr riktningen för vårt arbete och det här är ett värdefullt komplement till den dagliga dialog vi har med dem i våra digitala kanaler, säger Jonas Levin, VD på Mecenat.

Mecenattrailern kommer vara strategiskt placerad på campus och byggas ut till en mini-mässa med gratis fika, tävlingar, musik och information om studentrabatter från Mecenat och ett antal medverkande partners.

Premiären blir i Stockholm 1 september och sedan rullar trailern runt i Sverige med totalt 18 stopp från Luleå tekniska universitet i norr till Malmö högskola i söder. Vid sista stoppet, fyra veckor senare, är vi tillbaka i Stockholm.