Mecenat Connect – ett helt nytt sätt att handla med studentrabatt.

Junkyard_Mecenat-Connect-2017.png#asset:815

Mecenat Connect är en tekniklösning som gör att studenter i realtid kan bekräfta att de verkligen är studenter. Studenterna identifierar sig via Mecenat, direkt i den onlinebutik där de vill nyttja sin studentrabatt. Junkyard är först ut med att använda lösningen i skarp miljö och har nu lanserat den i Sverige, Norge, Danmark och Finland.

– Vi arbetar hela tiden med att förenkla för studenterna och göra studentrabatterna bättre och mer tillgängliga. Mecenat Connect har tagits fram internt av vårt utvecklingsteam och kommer på många sätt förändra det sätt vi presenterar studentrabatterna. Är du student kommer du snabbt kunna ta del av dem direkt hos våra partners. Det kommer också förenkla för våra partners att göra en besökare till kund, säger Jonas Levin, VD på Mecenat AB.

Junkyard visade tidigt intresse för att implementera Mecenat Connect på sin sida och i dagarna gick den live hos dem, som första partner till Mecenat.

– Allt som distraherar och tar onödig tid är dåligt. Med den här lösningen kan studenterna utnyttja sina studentrabatter väldigt enkelt. Det visar också att vi verkligen är ett studentvänligt företag, säger Tobias Hilmersson Rydén, Market Analyst på Junkyard.

Junkyard var först på tur men Mecenat Connect kommer implementeras hos fler företag under hösten.

Så funkar Mecenat Connect

När en webbbutik har implementerat Mecenat Connect, får studenter som är inloggade hos Mecenat tillgång till sina rabatter genom ett enkelt klick. Som student kan du också logga in eller skapa ett nytt Mecenatkonto, utan att lämna sidan du besöker för att handla.

Allt partnern behöver göra för att Implementera Mecenat Connect är att använda ett javascript på sin sida.

För mer info kontakta:
Jonas Levin, VD på Mecenat
Tel: 070 689 19 01
E-post: jonas.levin@mecenat.com