Mecenat lanserar mobil-app till Mecenat Alumni

Nu lanserar Mecenat en mobil-app för sin alumni-grupp, som består av drygt 500 000 young professionals som nyligen har tagit examen. Därmed blir det en sömlös övergång från studentrabatter till alumni-rabatter där de hittar alla rabatter och erbjudanden som finns på Mecenats Alumni-webb.

Mecenat Alumni erbjuds alla som nyligen har tagit examen från sina studier och som har haft ett Mecenatkort. Det kan ibland ta lite tid innan de som nyutexaminerade har etablerat sig på arbetsmarknaden och de kan därmed ha en osäker ekonomisk situation. Det är då Mecenat Alumni kommer in med rabatter och erbjudanden.

-Nu ökar vi tillgängligheten till rabatterna genom lanseringen av Mecenats Alumni-app. Där kan Mecenats young professionals enkelt använda sin telefon för att leta hundratals varor och tjänster med rabatt. Det har hela tiden känts självklart att vi ska kunna erbjuda våra alumner samma service som de har haft under sin studietid så det är väldigt bra att vi har kommit dit nu, säger Jonas Levin, VD på Mecenat AB.

Mecenats alumner har under lång tid haft en webb där de kunnat handla varor och tjänster med alumni-rabatt. Nu blir det alltså ännu enklare för användarna att utnyttja dem.