Kostnadsfri marknadsföring för lokala företagare

Butikshandeln har i allt högre utsträckning fått konkurrens av den digitala handeln som gjort att många mindre lokala aktörer har fått det tufft. Därför tog Mecenat i januari beslutet att kostnadsfritt låta dem marknadsföra sig mot studentgruppen. Den senaste tidens åtgärder mot smittspridning har akut förvärrat situationen för lokal handel vilket gör den här marknadsföring ännu viktigare.

Lokala rabattgivare är väldigt viktiga för studentgruppen. Det märks inte minst på hur regelbundet attraktiva studentrabatter används hos den lokala handlaren på hörnet. Redan innan åtgärderna mot smittspridning av Corona-viruset hade många av dem en tuff vardag i konkurrens av den digitala handeln. För att underlätta för det lokala näringslivet tog vi i januari beslutet att låta dem marknadsföra sina varor och tjänster utan kostnad.

-Våra lokala rabattgivare har alltid varit otroligt populära. De finns där studenterna är och de erbjuder ofta rabatter som är viktiga under studietiden och gör verklig skillnad i vardagsekonomin. De är precis det som är kärnan i Mecenats verksamhet och det är därför självklart att vi ska stötta dem när marknaden viker, säger Jonas Levin, VD för Mecenat AB.

Erbjudandet riktar sig till mindre lokala verksamheter och allt de behöver göra är att kontakta Mecenat så förklarar vi hur de ska gå tillväga för att kostnadsfritt publicera sina studentrabatter. Hör av dig till partner@mecenat.com