Festivalsommar med Mecenat

lolla5.jpg#asset:883En av Mecenats sommarpresenter till Sveriges studenter är studentrabatt på fyra av sommarens riktigt stora musikfestivaler: Summerburst i Göteborg, Lollapalooza i Stockholm, Way Out West i Göteborg och Summerburst Stockholm. Det är i samarbete med Live Nation som vi gör sommaren ännu roligare med studentrabatt.

Allt handlar inte om studier när man pluggar och det ska såklart märkas även på studentrabatterna. Den här sommaren kan Mecenat tillsammans med Live Nation se till att studenterna lite enklare kan gå på musikfestival. Eller snarare fyra musikfestivaler om de vill, alla med studentrabatt.

Det är ett brett utbud av liveakter och spännande nyheter denna sommar. Inte minst den internationella musikfestivalen Lollapalooza som kommer till Sverige för första gången och presenterar ett högklassigt utbud av artister. Summerburst kommer som tidigare till både Stockholm och Göteborg och Way Out West levererar som vanligt sin vinnande mix av etablerade namn och artister på väg upp.

Sammanlagt handlar det om hundratals band och artister, spännande evenemang och upplevelser, massor av mat att upptäcka och tiotusentals åskådare på plats. Genom Mecenat köper du biljetterna med studentrabatt.

Här är festivalerna som har studentrabatt hos Mecenat:

Summerburst Göteborg, 7 juni – 8 juni
Lollapalooza, Stockholm, 28 juni – 30 juni
Way Out West, Göteborg, 8 augusti – 10 augusti
Summerburst Stockholm, 30 augusti – 31 augusti

Välkomna!