Apollo erbjuder studentrabatt på charterresor i samarbete med Mecenat

Studenter är en ny och spännande målgrupp för Apollo. Traditionellt har charterbranschen tidigare fokuserat mycket på barnfamiljer och par i olika åldrar och stadier i livet. Nu tar Apollo steget vidare och inkluderar studenterna som en intressant målgrupp. Studenter är en målgrupp som oftast är mycket reseintresserade och som har ett mer flexibelt resmönster.

Avtalet innebär att Apollo kommer kommunicera regelbundet via Mecenats samtliga kommunikationskanaler. Dessutom kommer vi tillsammans utveckla samarbetet för målgruppens intresse.

-Vi tror att många studenter värdesätter möjligheten att kunna resa till sol och värme men att de har en begränsad budget för detta. Därför tycker vi att det känns extra bra att nu kunna möta denna målgrupp och erbjuda studenterna billigare resor, säger Kajsa Moström informationschef Apollo.

-Reserabatter har alltid tillhört de riktigt viktiga studentrabatterna. Att nu för första gången kunna erbjuda charterresor med studentrabatt är väldigt spännande och ett välkommet komplement till våra övriga reserabatter, säger Tomas Hansson, kommunikationsansvarig Mecenat.