testimonials

”Mecenat når flest antal studenter i Sverige. Och ni är duktiga på det ni gör.”

”Vi har jobbat med Mecenat i 11 år och studenter är viktiga för oss. Vi har ett lojalitetsprogram som heter Stammis Student. Det är en viktig målgrupp för oss och vi ser en ökad rekrytering när vi går genom Mecenats kanaler.”

Nina Bäckman
Kommunikationsansvarig ICA

”Genom samarbetet med Mecenat kan vi nå ut brett till en yngre målgrupp. ”

”Var du än är i livet kan berättelser bidra med nya perspektiv, avkoppling, ny energi eller sällskap. Studenttiden är inget undantag. Sommaren 2021 lanserade vi vårt studentabonnemang som erbjuder en värld av stories till ett rabatterat pris, eftersom vi vet att studenttiden ofta innebär en tunnare plånbok men inte ett mindre intresse för berättelser.”

Abdi Jama
Head of Distribution Partnerships Nordic Storytel

”Teamet på Mecenat är strukturerade, organiserade, lättsamma och roliga att arbeta med och dessutom producerar de effektfulla och snygga marknadsaktiviteter.”

”Vi har genom åren arbetat transparent tillsammans och testat av olika typer av aktiviteter och erbjudanden och vårt samarbete idag är mer lukrativt än någonsin tidigare. Vi ser fram emot ett fortsatt nära samarbete med Mecenat som en av våra största partners på marknaden!”

Sara Adolfsson Palmquist
Key Account Manager Partners Sales Nordic Apollo

”Genom Mecenat får vi en väldigt specifik pricksäkerhet i en målgrupp som gillar våra erbjudanden och bidrar till vår försäljning”

”Mecenat är en viktig partner för oss med stora annonsmöjligheter och en målgrupp som vi vet gillar våra erbjudanden. Den kombinationen gör att vårt samarbete blir en win-win. Vi erbjuder kostnadseffektiva mobilabonnemang och mobilt bredband och att vara student innebär att man behöver hålla sina kostnader på en låg nivå.”

Sara Westergren
Media Manager Hallon

INTERESTED IN BECOMING A PARTNER?

Getting started is easy. Send us an email and we’ll tell you how to do it. We look forward to hearing from you!