Studentrabatt på MQ/Marqet hos Mecenat

MQ/Marqet är en av Sveriges största varumärkeskedjor med 119 butiker och en heltäckande webbhandel. I samband med förnyelsen av koncept och varumärke inleds ett samarbete med Mecenat som innebär att studenterna nu handla med 15 procent studentrabatt på hela sortimentet.

MQ är ett anrikt varumärke som i mer än 60 år har erbjudit kunderna en stor bredd av egna och externa varumärken i sina butiker och numera även på webben. Under 2020 kommer samtliga butiker göras om till konceptbutiker med det nya namnet Marqet. Där kommer det fortsatt finnas en stor mängd varumärken som riktar sig till modeintresserade kvinnor och män. Nu kan studenter handla med 15 procent på hela sortimentet i både butik och på webben. Dessutom tillkommer tillfälliga kampanjer på utvalda produkter.

-Det är väldigt spännande att en av Sveriges största varumärkeskedjor erbjuder studentrabatt genom oss på en mängd olika varumärken. Studenter är ofta modeintresserade och med den bredd som MQ kan erbjuda kommer det här samarbetet attrahera en stor mängd studenter, säger Jonas Levin, VD på Mecenat AB.

Studentrabatten är tillgänglig i butik mot uppvisande av sitt Mecenatkort och på webben när studenten har loggat in på mecenat.com