Studentrabatt hos Mio genom Mecenat

Mecenat har inlett ett samarbete med möbel- och inredningskedjan Mio som nu ger studentrabatt på utvalda delar av sitt sortimentet. Studentrabatten ger 25 procent lägre pris på täcken och huvudkuddar samt fri hemleverans av utvalda sängar.

Mio har i närmare 60 år levererat möbler och heminredning till svenska hem. Idag finns de med butiker på 70 platser runtom i landet, alla med fokus på kvalitetsmöbler till bra pris.

-Möbler och heminredning kan ofta vara kostsamt för studenterna. Att vi nu i samarbete med Mio kan erbjuda prisvärd kvalitet med studentrabatt är mycket positivt. Med det här samarbetet breddar vi också vårt studenterbjudandet i möbelsegmentet, säger Jonas Levin, VD på Mecenat AB.

-Det känns otroligt bra att inleda det här samarbetet med Mecenat för att göra det enklare och snabbare för studenter att komma till ro med sina primära behov. För att studera krävs ofta att man byter bostadsort och i vårt samarbete erbjuder vi, bland annat, fri hemleverans av utvalda sängar till den nya studieorten för alla studenter. Vi vill att alla studenter ska ha möjlighet att optimera sin studietid och när man lär sig nya saker är det viktigaste, faktiskt, att sova riktigt gott, säger Joakim Holmstrand, Kommersiell chef på Mio.

Studentrabatten hos Mio lanserades strax före jul och gäller köp online.