Mecenat stolt sponsor till Instagramserie om studenter

bjocar.jpg#asset:811

Det blir en en lång rad av korta, skruvade avsnitt på Instagramkontot “korridoren_” om livet i en studentkorridor. Killarna bakom det nyskapande konceptet heter Hampus Björnsson och Fredrik Carlsson och de har själva färsk erfarenhet av studentlivet.

Humorserien, som bär det väl valda namnet Korridoren, omfattar fyra karaktärer med igenkänningsfaktor. Som skådespelare i serien ser vi Malou Marnfeldt, Sibel Morell, Fredrik Carlsson och Hampus Björnsson. Premiären är planerad till den fjärde september och gänget är sedan i vår i full gång med inspelningarna.

– Idén att göra en serie om studenter uppkom när jag och Fredrik själva studerade och bodde på Internat, berättar Hampus. När vi har berättat om idén är det många som gillat den. Det är förmodligen därför vi kunnat få det ihop det team som vi idag har.

Mecenat stöttar projektet både ekonomiskt och genom spridning i målgruppen.

– Det är riktigt roligt att kunna uppmuntra media- och kulturyttringar av och för studenter. Här tar vi chansen att agera Mecenat i en mer klassisk betydelse, säger Paula Eklund marknadschef på Mecenat.