Enkla rabatter ger glada studenter

MG_4137.JPG#asset:752

Studenter älskar rabatter som är enkla och tydliga. De vill med lätthet kunna se hur mycket de sparar på ett köp och ju mindre villkor eller begränsningar det finns kopplat till erbjudandet, desto bättre.

De som utnyttjat en studentrabatt via Mecenat får kort efter sitt köp möjligheten att lämna feedback på sin upplevelse. Detta arbete har lett oss till slutsatsen att det ska vara bra, tydliga och unika studenterbjudanden som är lätta att utnyttja

Våra uppföljningar visar att det är just dessa rabatter som skapar absolut nöjdast studenter. Framförallt så ska det helst vara samma rabatt på hela sortimentet alla dagar och tydligt framgå hur mycket man faktiskt sparar genom att utnyttja sin studentrabatt. Kategorierna Sport & träning samt Hem & fritid är bäst på att hålla studenterna glada med ett snittbetyg på 9 av 10.

Förutom detta automatiserade sätt att samla in feedback från studenterna så gör vi även enkätundersökningar mot studentgruppen. I dessa enkäter kan vi ta reda på allt från mottagandet av en kampanj, varumärkeskännedom eller beteende online. Vi delar med oss av vår kunskap till våra partners så att de i sin tur kan finslipa på sina erbjudanden.