Taxitjänsten Bolt med studentrabatt hos Mecenat

bolt_splash-screen.jpg#asset:917Bolt är den taxitjänst som kallades Uber-utmanare när den lanserades i Stockholm i våras. För två veckor sedan drog de igång i Göteborg och nu lanserar de sina taxiresor med både student- och alumnirabatt genom Mecenat i båda städerna.

Upplägget liknar Uber där förare anmäler sig till tjänsten och kunderna bokar resan med några knapptryck i Bolts mobil-app. Efter en lyckad lansering i Stockholm i våras expanderar de nu verksamheten och finns sedan två veckor tillbaka även i Göteborg.

I samband med etableringen i Göteborg erbjuder Bolt även student- och alumnirabatt på tjänsten i både Stockholm och Göteborg. Studenter med Mecenatkort kan hämta en voucher på 110 kr och Mecenat-alumnerna en på 100 kr som de kan använda till resor med Bolt.

-Taxi är självklart bekvämt men det är också ett betydligt säkrare sätt att ta sig hem. Särskilt om det handlar om kvällar med sent pluggande, en tenta-pub eller kanske after work. Att Bolt nu släpper en student- och alumnirabatt ge‘nom Mecenat gör att fler kommer få möjlighet att testa ett säkrare och bekvämare sätt att ta sig hem, säger Jonas Levin, VD på Mecenat AB.

-Vi ser mycket fram emot att kunna erbjuda studenter och alumni en plattform med schyssta villkor för såväl föraren som passageraren. Att tillsammans med Mecenat ge studenter en möjlighet att testa på tjänsten känns roligt eftersom vi vet att vi tilltalar målgruppen. Jag har själv varit student och vet att man ibland behöver ett smidigt sätt för att ta sig från A till B, vare sig det är från tentan eller puben, säger Nils Wijkmark, Country Manager på Bolt

Läs mer eller hämta rabatten på mecenat.com/bolt